KARRIERE
Kontrafej søger salgskonsulenter i en klasse for sig.

Er du en salgskonsulent med store ambitioner? Ved du, hvad der skal til for at få smilet frem hos folkeskolernes sekretærer og bestyrelser? Så er du med stor sandsynlighed dén, vi står og mangler.

Kontrafej er et nyt brand, der vil være garant for premium-oplevelser i alle kontaktflader. Vi er den nye kammerat i klassen, der vil rykke ved de traditionelle opfattelser af skolefotografiet. Og vi har brug for salgskonsulenter, der kan løfte de høje ambitioner.

Som salgskonsulent får du en helt central rolle i videreudviklingen og aktiveringen af Kontrafej. Du bliver ambassadøren, der står forrest og sætter standarden for vores kunders oplevelse. Din personlige gennemslagskraft og evner bliver derfor essentielle for oplevelsen. Du bliver en del af et stort salgsteam, hvor alle løfter i flok og ingen bliver ladt i stikken.

Dit fokus kommer til at være på nysalg, og du brænder for at sparke nye døre ind. Du elsker at være på landevejen, hvor bilen bliver dit primære kontor. Hos Kontrafej skal du selv opbygge din egen kundeportefølje, naturligvis med support og opbakning fra os. Du har et stort drive, men sætter en ære i at være autentisk og tillidsfuld. Din vigtigste rolle bliver at sætte dig i kundernes sted, lytte til deres behov og sikre, at vi kan levere en skolefotografering, der skaber den størst mulige værdi for dem. Du går aldrig på kompromis med den gode kontakt mellem mennesker. Og måske har du også sans eller interesse for fotografering.

Som salgskonsulent bliver dine ansvarsområder:

 • At generere nye potentielle kunder og konvertere dem til salgsmuligheder ved at identificere og kontakte skoler inden for det tildelte område.
 • Opbygge og vedligeholde stærke relationer med skolesekretærer, lærere og skolebestyrelser.
 • Opnå og overgå salgsmål ved konsekvent at opfylde eller overstige månedlige og kvartalsvise salgsmål.
 • Forstå vores skolers behov og tilpasse vores tilbud til at imødekomme deres krav.
 • Samarbejde med vores grafiske marketingteam om udvikling og eksekvering af strategier for at trænge ind på nye markeder og øge kendskabet til vores brand.
 • Deltage i messer og konferencer for at netværke med potentielle kunder og holde dig opdateret på branchetendenser.
 • Levere enestående kundeservice ved at håndtere henvendelser og sende dem det rigtige sted hen for at løse problemer og sikre kundetilfredshed gennem hele salgsprocessen.
 • Holde dig opdateret med konkurrenters produkter, priser og markedsvilkår for at opretholde en konkurrencemæssig fordel.
 • Vedligeholde nøjagtige og opdaterede salgsregistre, herunder kundeinteraktioner, salgsaktiviteter og omsætningsprognoser.

Krav:

 • Du skal have dokumenteret erfaring med salg, helst inden for B2B eller uddannelsesrelaterede industrier. Erfaring fra fotograferingsbranchen er en fordel.
 • Stærke forhandlings- og afslutningskompetencer med dokumenteret succes samt succes med at opnå og overstige salgsmål.
 • Fremragende kommunikations- og samarbejdsevner med evnen til at opbygge relationer og etablere langvarige forbindelser.
 • Selvstarter og drevet af succes med evnen til at arbejde selvstændigt og som en del af et team.
 • Enestående organisatoriske og tidsstyringsfærdigheder med evnen til effektivt at prioritere egne opgaver.
 • Erfaring med CRM-software, registrering af kundeinteraktioner og status på salgsprocessen.
 • Gyldigt kørekort.
 • Passion for fotografiet og forståelse af skolefotobranchen.

Lyder jobbet som noget for dig?

Vi håber, vi har fanget din interesse, og vi glæder os til at høre mere om dig. Send os dit CV og din ansøgning på job@kontrafej.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Godskesen på tlf. 28452788 eller email marianne@kontrafej.dk.

Ansøgningsfristen er 31. juli 2023, og vi inviterer løbende kandidater til samtale.


Om Kontrafej: Vi samler minder i en klasse for sig.

Kontrafej er et premium-brand inden for skolefotokategorien. Vi vil løfte skolefotografiet op i en liga for sig og forpligter os på en portrætstil med en unik signatur, der ikke er set før. Vi fanger barnets personlige udstråling og gør plads til spontanitet i det enkelte portræt. I ærlige og upolerede øjebliksbilleder fanger vi barnet fra første til sidste skoledag. Kontrafej er en del af koncernen Eftertid, som bl.a. Dansk Skolefoto også har organisatorisk tilhørsforhold til.

Vi er lette at fremkalde.

Har I spørgsmål eller kommentarer til vores services eller produkter, kan I nemt få fat i os. Vi gør alt for at sikre, at I kun behøver at tale med én og samme person, når I kontakter os.

+45 44 37 37 00
hej@kontrafej.dk

Telefontider: Mandag til torsdag kl. 10-12 og 13-15. Fredag kl. 10-13.

Kontrafej ApS forbeholder sig alle rettigheder. Læs vores handelsbetingelser og privatlivspolitik.