Med æstetisk sans og skarpt øje for detaljen indfanger vi den enkelte medarbejders personlige udstråling.

Lagkagehuset-1.7.202101658

“Samarbejdet med Kontrafej har virkelig været fantastisk. Vi havde sådan en sjov dag, stemningen var i top. Alle os der skulle foran kameraet var trygge og foldede os ud på en måde, vi måske ikke engang selv havde regnet med, når vi kom foran kameraet. Vi har glædet os sådan til at se resultaterne, og alle forventninger blev mere end indfriet, da vi så det færdige resultat af den fantastiske dag. Vi har skabt minder sammen, som heldigvis er foreviget med skønne billeder! Vi synes, billederne viser hvem vi er, både som individer og som organisation, og det var drømmen fra start.“

Sisse Baungård Thomsen
Head of Learning & Development
Lagkagehuset

I Kontrafej Erhverv skaber vi ærlige og naturlige billedfortællinger om virksomheder og brands. Og vi forpligter os på et ukompliceret samarbejde, der ikke forstyrrer midt i hverdagens travlhed, men understøtter rytmen i jeres virksomhed.

Lagkagehuset-1.7.202103325

Vi er lette at fremkalde.

Har I spørgsmål eller kommentarer til vores services eller produkter, kan I nemt få fat i os. Vi gør alt for at sikre, at I kun behøver at tale med én og samme person, når I kontakter os.

+45 44 37 37 00
hej@kontrafej.dk

Telefontider: Mandag til torsdag kl. 10-12 og 13-15. Fredag kl. 10-13.

Kontrafej ApS forbeholder sig alle rettigheder. Læs vores handelsbetingelser og privatlivspolitik.