Opdateret 7. Juli 2020
Handels- og leveringsbetingelser

Disse betingelser om køb og levering af billeder (”Betingelserne”) indgås mellem dig og Kontrafej 
Industrivej 21, 4000 Roskilde
CVR-nr.: 44744716
(”Kontrafej”, ”vi”, ”vores”)

Kontrafej er en del af Dansk Skolefoto ApS.

 

Bestilling af billeder og betaling

Bestilling af billeder (”Billeder”) fra Kontrafej kan enten ske i) som forudbestilling ved udfyldelse og fremsendelse af en fysisk bestillingsseddel, som afleveres til klasselæreren (”Bestillingsseddel”), eller ii) via hjemmesiden webshop.kontrafej.dk (”Hjemmesiden”) efter Billederne er taget.

Ved forudbestilling af Billeder, skal du udfylde Bestillingssedlen og angive din betalingsmetode. Vælger du at betale online, skal du oprette en bruger på Hjemmesiden. Du skal i den forbindelse bruge det elevnummer, som står øverst på Bestillingssedlen. Vælger du at betale via girokort, modtager du et girokort sammen med leveringen af dine Billeder. Du har mulighed for at besigtige dine Billeder samt ændre og annullere din forudbestilling ved at tilgå linket, som du modtager fra skolen. OBS: Linket er aktivt i 10 dage fra modtagelse af linket.     

Vælger du at bestille via Hjemmesiden efter, at Billederne er taget, skal du følge det link, som du modtager fra skolen. For at kunne tilgå linket skal du oprette en bruger og vælge de Billeder, du vil bestille. Når du har valgt dine Billeder, skal du angive om du vil betale online eller via girokort. OBS: Linket er aktivt i 10 dage fra modtagelse af linket.  

Ved betaling med girokort er seneste frist for betaling 21 dage efter modtagelse af girokortet. Ved udebleven betaling vil der blive pålagt et rykkergebyr på kr. 100,-. Eventuelle rykkere vil blive sendt til den af dig oplyste e-mailadresse. Husk at tjekke spamfilteret, hvis du ikke modtager fakturaen. Ved kortbetalling online trækkes pengene ved afsendelse af både printede og digitale billeder.

Alle anførte mål på billedstørrelser på Bestillingssedlen og Hjemmesiden er ca. mål og kan variere en smule.

 

Syge-/omfotografering

På Hjemmesiden kan du i perioden to hverdage efter fotograferingen og 10 hverdage frem, tilmelde dig til syge/om-fotograferingen, som i de fleste tilfælde tilbydes på skolen.

 

Ønsker deleforældre at bestille hver for sig?

Så er der 2 muligheder: I kan aflevere 2 bestillingstaloner, én for hver bestilling. Ekstra taloner kan rekvireres på skolens kontor eller hos Kontrafej. Man kan også dele sine login-oplysninger og derved bestille to forskellige leverancer ved brug af bare ét sæt loginoplysninger på Hjemmesiden.

 

Levering og forventet leveringstid

Billederne leveres med forsendelsesomkostninger hvis de skal privat leveres eller uden forsendelsesomkostninger ved levering på skolen. Normalt leverer vi dine Billeder inden for 3 – 5 uger efter din bestilling. I tilfælde af at du ikke har modtaget en bestilt leverance senest 6 uger efter fotograferingen, bedes du kontakte Kontrafej via e-mail: hej@kontrafej.dk.

 

Priser

Levering af Billederne sker til vores til en hver tid gældende priser i danske kroner. Du kan finde priserne på din Bestillingsseddel eller i forbindelse med din forudbestilling/din bestilling på Hjemmesiden. Alle priser er inklusive moms.

 

Fortrydelsesret

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret fra du har fået leveret dine Billeder. Levering anses for at være sket, når du er i fysisk besiddelse af Billederne. 

Fortrydelsesretten bortfalder hvis du har besigtiget og/eller bestilt dine Billeder via Hjemmesiden efter, at Billederne er taget.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele Kontrafej om din beslutning i en utvetydig erklæring. Du kan benytte standardfortrydelsesformularen sidst i Betingelserne, men det er ikke obligatorisk. 

Udnytter du fortrydelsesretten, refunderer vi din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget Billederne fra dig. Tilbagebetaling sker til det betalingskort, som du har anvendt ved bestilling. Du betaler selv portoen for returnering af Billederne, men du pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Reklamation

Købelovens regler om reklamationsret finder anvendelse i forhold til dit køb af Billeder og gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Ønsker du at reklamere, skal du sende reklamationen skriftligt per e-mail til hej@kontrafej.dk indenfor 24 måneder efter modtagelse af varen. I e-mailen skal der være en fyldestgørende beskrivelse af reklamationen og en udskrift af ordrebekræftelsen samt et eller flere billeder som dokumentation for reklamationen.

 

Klager

Hvis du vil Klage over en leverance kan du sende din klage til os eller til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Center For Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan også sende en klage via EU klageportalen Onlinetvistbilæggelse (”OTB”) ved brug af dette link; http://ec.europa.eu/odr. 

 

Behandling af personoplysninger

Når du (forud)bestiller dine Billeder indsamler og behandler vi, som dataansvarlig, de personoplysninger du selv afgiver ved (forud)bestillingen. Formålet med behandlingen er, at vi kan opfylde vores aftale med dig om bestilling og levering af Billeder.

Dine personoplysninger videregives i) til de tredjeparter, som assisterer med at håndtere din bestilling, fx transportvirksomheder og redigering af billederne og ii) til internt brug på skolen, sidstnævnte kun hvis du har givet dit samtykke hertil. Dine personoplysninger vil aldrig blive videregivet til modtagere uden for EU. 


Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for dem til opfyldelse af formålet, eller til opfyldelse af lovkrav. Som hovedregel slettes dine personoplysninger 5 år efter, at du har foretaget din bestilling, jfr. Bogføringsloven.


Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig samt bede om at få dine personoplysninger rettet. Du har også ret til at gøre indsigelse eller få begrænset dine personoplysninger, hvis vi behandler dem i strid med databeskyttelsesreglerne. Hvis hele eller dele af behandlingen af dine personoplysninger er baseret på et samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Vær opmærksom på, at tilbagetrækningen ikke gælder allerede trykt materiale. Du kan også få overført dine personoplysninger til en tredjepart eller modtage en kopi af dine personoplysninger. Du kan gøre brug af dine rettigheder eller trække dit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til: hej@kontrafej.dk.


Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K

Tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

Du har sendt formularen for mange gange. Prøv igen senere.

Vi er lette at fremkalde.

Har I spørgsmål eller kommentarer til vores services eller produkter, kan I nemt få fat i os. Vi gør alt for at sikre, at I kun behøver at tale med én og samme person, når I kontakter os.

+45 44 37 37 00
hej@kontrafej.dk

Telefontider: Man, tir, ons, fre kl. 9-13. Tors, kl. 12-16.

Kontrafej ApS forbeholder sig alle rettigheder. Læs vores handelsbetingelser og privatlivspolitik.