KARRIERE
Vil du være med til at skabe en tæt kundekontakt, og den bedste kundeservice i skolefotobranchen?

Kontrafej søger en kundeservicemedarbejder i en klasse for sig.

Til sæsonen, søger vi en der gerne vil hjælpe kunderne med deres spørgsmål og med hurtig ekspedering af deres ordrer. I vores kundeserviceteam arbejder vi sammen om at hjælpe vores kunder godt igennem deres bestillinger og spørgsmål til vores produkter.

Det er en fordel at være social anlagt og have en god energi, og være fokuseret på at give den allerbedste service til vores kunder. Man må gerne se salg som en naturlig del af god service. Du behøver ikke have masser af erfaring. Vi skal nok lære dig det hele.

Kontrafej er et nyt brand, der vil løfte skolefotografiet op i en liga for sig. Vi vil være garant for premiumoplevelser i alle kontaktflader. Og vi har brug for en medarbejder, der kan få ambitionen til at stå skarpt i vores kundeservice.

Du kommer til at beskæftige dig med fotografier fra hele Danmark, og sikre at hvert enkelt barn får det helt rigtige minde fra skoletiden foreviget. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team, der er engagerede og brænder for at skabe minder i en klasse for sig.

Har vi fanget din interesse?

Vi glæder os til at høre fra dig og modtage dit CV og din ansøgning på job@kontrafej.dk. Er det noget ved stillingen, du vil høre nærmere om - eller har du spørgsmål - er du velkommen til at kontakte Marianne Godskesen på +45 28 45 27 88.

Ansøgningsfristen er d. 30. juli 2022. Vi inviterer ansøgere til samtale løbende.

Vi er spændte på at høre fra dig.


Om Kontrafej: Vi samler minder i en klasse for sig.

Kontrafej er et nyt premiumbrand inden for skolefoto-kategorien. Vi vil løfte skolefotografiet op i en liga for sig, og vi forpligter os på en portrætstil med en unik signatur, der ikke er set før. Vi fanger barnets personlige udstråling og gør plads til spontanitet i det enkelte portræt. Med ærlige og upolerede øjebliksbilleder følger vi barnet fra første til sidste skoledag. Kontrafej er en del af koncernen Eftertid, som Dansk Skolefoto bl.a. også har organisatorisk tilhørsforhold til.

 

 

Vi er lette at fremkalde.

Har I spørgsmål eller kommentarer til vores services eller produkter, kan I nemt få fat i os. Vi gør alt for at sikre, at I kun behøver at tale med én og samme person, når I kontakter os.

+45 44 37 37 00
hej@kontrafej.dk

Telefontider: Mandag til torsdag kl. 10-12 og 13-15. Fredag kl. 10-13.

Kontrafej ApS forbeholder sig alle rettigheder. Læs vores handelsbetingelser og privatlivspolitik.