silje

 Juridiske aftaler
Vi passer på og beskytter forældres og børns data. 

Den 25. maj 2018 træder en ny europæisk persondataforordning i kraft; The General Data Protection Regulation (GDPR). Denne forordning vil blive implementeret i samtlige lokale persondata-love i hele EU- og EØS-området. Den vil gælde for alle virksomheder og organisationer, som sælger varer og ydelser og opbevarer personlige data om borgere i Europa. Den nye persondataforordning giver borgere i EU og EØS større kontrol over deres personlige data og sikkerhed for, at deres information beskyttes i hele Europa.

Kontrafej lever som databehandler op til kravene i forbindelse den nye persondataforordning. Vi har nøje analyseret de skærpede krav og har gjort en databehandleraftale tilgængelig for vores kunder, hvormed de ligeledes kan leve op til den nye persondataforordning.

Se og download Kontrafej's databehandleraftale her.

Privatlivspolitik
Hey there, this is the default text for a new paragraph. Feel free to edit this paragraph by clicking on the yellow edit icon.

Handelsbetingelser
Hey there, this is the default text for a new paragraph. Feel free to edit this paragraph by clicking on the yellow edit icon.

Vi er lette at fremkalde.

Har I spørgsmål eller kommentarer til vores services eller produkter, kan I nemt få fat i os. Vi gør alt for at sikre, at I kun behøver at tale med én og samme person, når I kontakter os.

+45 44 37 37 00
hej@kontrafej.dk

Telefontider: Mandag til torsdag kl. 10-12 og 13-15. Fredag kl. 10-13.

Kontrafej ApS forbeholder sig alle rettigheder. Læs vores handelsbetingelser og privatlivspolitik.