KARRIERE
Vil du være med til at sikre farverne spiller for alle vores børn i Kontrafej?

Kontrafej søger en billedbehandler/colorgrader i en klasse for sig.

Til sæsonen søger vi der er pot og pande med Capture One og Photoshop og som har modet på at lære vores eget udviklede system til beskæringer af billeder. Vi forestiller os at du har erfaring med farvekorrektion i Capture One og måske har en baggrund som mediegrafiker, multimediesigner eller lignende erfaring.

Kontrafej er et nyt brand, der vil løfte skolefotografiet op i en liga for sig. Vi vil være garant for premiumoplevelser i alle kontaktflader. Og vi har brug for en billedbehandler, der kan få ambitionen til at stå skarpt i vores produktion.

Som Kontrafejs billedbehandler får du en helt central rolle i at styrke kvaliteten af vores produktion. Du kommer til at beskæftige dig med fotografier fra hele Danmark, og sikre at hvert enkelt barn får det helt rigtige minde fra skoletiden foreviget. Dine æstetiske evner bliver essentielle for vores eksekvering. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team, der er engagerede og brænder for at skabe minder i en klasse for sig.

Om jobbet

  • Kendskab til Capture One er en fordel, men det vigtigste er farveforståelse og evne at sikre kvaliteten og ensartethed på tværs af alle projekter.
  • Fleksibilitet ift. arbejdstider, da vi i perioder har travlt, men også har stille perioder.
  • Være indstillet på rutinemæssige opgaver er en del af jobbet.
  • Detaljeorienteret tilgang

Stillingen er normeret til 37 timer pr. uge og ansættelsesperioden vil være 5-6 måneder - med mulighed for forlængelse. Du er velkommen til at søge både som lønmodtager og selvstændig.

Har vi fanget din interesse? 

Vi glæder os til at høre fra dig og modtage dit CV og din ansøgning på job@kontrafej.dk. Er det noget ved stillingen, du vil høre nærmere om - eller har du spørgsmål - er du velkommen til at kontakte Marianne Godskesen på +45 28 45 27 88.

Ansøgningsfristen er d. 31. juli 2022. Vi inviterer ansøgere til samtale løbende.

Vi er spændte på at høre fra dig.


Om Kontrafej: Vi samler minder i en klasse for sig

Kontrafej er et nyt premiumbrand inden for skolefoto-kategorien. Vi vil løfte skolefotografiet op i en liga for sig, og vi forpligter os på en portrætstil med en unik signatur, der ikke er set før. Vi fanger barnets personlige udstråling og gør plads til spontanitet i det enkelte portræt. Med ærlige og upolerede øjebliksbilleder følger vi barnet fra første til sidste skoledag. Kontrafej er en del af koncernen Eftertid, som Dansk Skolefoto bl.a. også har organisatorisk tilhørsforhold til. Vi er lette at fremkalde.

Har I spørgsmål eller kommentarer til vores services eller produkter, kan I nemt få fat i os. Vi gør alt for at sikre, at I kun behøver at tale med én og samme person, når I kontakter os.

+45 44 37 37 00
hej@kontrafej.dk

Telefontider: Mandag til torsdag kl. 10-12 og 13-15. Fredag kl. 10-13.

Kontrafej ApS forbeholder sig alle rettigheder. Læs vores handelsbetingelser og privatlivspolitik.