KONTRAFEJ SØGER SKOLEFOTOGRAFER I EN KLASSE FOR SIG.
Kan du fange skolebarnets personlige udstråling og spontanitet i et portrætbillede?


Er du en fotograf med store ambitioner? Ved du, hvad der skal til for at få de bedste sider frem i et billede af skolebørn? Så er det lige dig, vi står og mangler i Kontrafej.

Kontrafej er et nyt brand, der vil være garant for premiumoplevelser i alle kontaktflader. Vi er den nye kammerat i klassen, der vil rykke ved de traditionelle opfattelser af skolefotografiet. Og vi har brug for fotografer, der kan løfte de høje ambitioner.

Som fotograf får du en helt central rolle i videreudviklingen og aktiveringen af Kontrafej. Du bliver ambassadøren, der står i front og sætter standarden for vores kunders oplevelse i det daglige. Dine personlige og æstetiske evner bliver derfor essentielle for eksekveringen.

Du kommer til at være en del af et hold på to fotografer og to assistenter. Det vil sige, at du får mulighed for at holde fuld fokus på fotografiet, mens assistenterne hjælper med det praktiske rundt om. I bliver et team, hvor alle løfter i flok og ingen bliver ladt i stikken. Fotograferne arbejder parallelt med hinanden. Undervejs kan I bruge hinanden til professionel sparring på æstetiske overvejelser og kvalitetssikring på stil og tone.

Vi søger fotografer til Sjælland. Vi forventer, at du:

  • har et smittende humør
  • kan lide at arbejde med børn
  • har fokus på æstetik
  • er glad og udadvendt
  • er struktureret
  • har lille kørekort (egen bil er ikke påkrævet)
  • taler og skriver godt dansk
  • kan håndtere travlhed

Stillingerne er normeret til 37 timer pr. uge og ansættelsesperioden vil være 3-4 måneder - eller kortere - i perioden 27/7-30/11. Du er velkommen til at søge både som lønmodtager og selvstændig.

Vi stiller alt udstyr til rådighed og afholder et fotokursus, så du bliver tryg ved alle aspekterne af jobbet.

Har vi fanget din interesse? 

Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning på job@kontrafej.dk. Vil du vide mere om stillingen, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marianne Godskesen på tlf. +45 28 45 27 88.

Ansøgningsfristen er 18/06/2021. Ansøgere bliver løbende inviteret til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Om Kontrafej: Vi samler minder i en klasse for sig

Kontrafej er et nyt premiumbrand inden for skolefoto-kategorien. Vi vil løfte skolefotografiet op i en liga for sig, og vi forpligter os på en portrætstil med en unik signatur, der ikke er set før. Vi fanger barnets personlige udstråling og gør plads til spontanitet i det enkelte portræt. Med ærlige og upolerede øjebliksbilleder følger vi barnet fra første til sidste skoledag. Kontrafej er en del af koncernen Eftertid, som Dansk Skolefoto bl.a. også har organisatorisk tilhørsforhold til. 

Vi er lette at fremkalde.

Har I spørgsmål eller kommentarer til vores services eller produkter, kan I nemt få fat i os. Vi gør alt for at sikre, at I kun behøver at tale med én og samme person, når I kontakter os.

+45 44 37 37 00
hej@kontrafej.dk

Telefontider: Mandag til torsdag kl. 10-12 og 13-15. Fredag kl. 10-13.

Kontrafej ApS forbeholder sig alle rettigheder. Læs vores handelsbetingelser og privatlivspolitik.